Professional oversættelse | Højt uddannede team | +30 års erfaring →

Har du brug for en professionel oversættelse?

GlobalDenmark Translations er et oversættelsesbureau med mange års erfaring og en bred stab af in-house oversættere. Vi har specialiseret os i oversættelse mellem dansk og engelsk inden for en række forskellige genrer og fagområder.

Som kunde hos os har du altid direkte kontakt til din oversætter, så du har mulighed for sparring undervejs i processen. Dermed er du sikret oversættelser af høj kvalitet udført af en oversætter, som kender til det relevante fagområde – nøje tilpasset kommunikationssituationen og den sproglige stil i den oprindelige tekst. Kontakt os for et tilbud.

Sådan arbejder vi med oversættelse

Inden vi starter

Du definerer opgaven og aftaler en pris og en tidsplan med vores oversætter, som er din direkte og personlige kontakt gennem hele forløbet – fra start til slut.

Oversættelse

Din tekst oversættes af en af vores erfarne oversættere, som har kendskab til det relevante fagområde og til tekstgenren, og som udfører den nødvendige research for at ramme den korrekte fagterminologi.

Kvalitetssikring

Oversættelsen gennemgås af et kvalitetssikringsteam bestående af to oversættere med henholdsvis kilde- og målsproget som modersmål.

Feedback og sparring

Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål eller ønsker om justeringer i oversættelsen, efter du har modtaget den fra os – og denne service er selvfølgelig inkluderet i den aftalte pris.

Få et tilbud

  Global Denmark

  Hvorfor vælge vores oversættelsesbureau?

  GlobalDenmark er kendt som fast leverandør af oversættelser og ekstern rådgiver til oversættelsesafdelinger i en lang række større offentlige og private organisationer.

  Vi kender oversættelsesbranchen og kan derfor rådgive dig om den bedste løsning. Vores team består af højtuddannede medarbejdere med mange års oversættelseserfaring og kendskab til teorien bag.

  Når vi udfører en oversættelse for dig, fungerer vores oversætter som din direkte kontaktperson. Den direkte kontakt til oversætteren gør processen personlig og fleksibel og giver mulighed for sparring. Vores erfaring og kvalifikationer og vores omfattende kvalitetssikring garanterer høj kvalitet ned til mindste detalje.

  Vores oversættere sørger for, at oversættelsen formidler dit budskab præcist og korrekt, og at ordvalg, stil og tone matcher modtagerens kultur og forudsætninger.

  Det er altså sammen din garanti for tekster af høj kvalitet på tværs af sprog.

  Vi oversætter blandt andet:

  Pressemeddelelser, nyhedsbreve, blogs, hjemmesider og brochurer

  Populærvidenskabelige tekster og videnskabelige artikler

  Årsregnskaber, årsrapporter og CSR-rapporter

  Love, bekendtgørelser, vedtægter og kontrakter

  Præsentationer og taler

  Rapporter og strategier

  Statistikker og spørgeskemaer

  Kronikker og artikler

  Marketingtekster

  Manualer

  Words

  Vi tilbyder med andre ord oversættelse af næsten alle tænkelige genrer og formater. På den måde får du samlet alle dine behov for professionel oversættelse ét og samme sted, når du samarbejder med vores oversættelsesbureau. Har du behov for korrekturlæsning, står vi også til rådighed.

  Vi har blandt andet hjulpet

  Kursusvirksomhed og oversættelsesbureau centralt i København