Tværkulturelt
samarbejde

Få rådgivning og træning i at lede og samarbejde på tværs af kulturer og fagligheder

Kultur kan defineres som ”noget en gruppe mennesker plejer at gøre uden at tænke videre over det”.

Kultur kan både være et nationalt eller et lokalt fænomen, der skaber rammerne for, hvordan vi udtrykker os indenfor den samme kultur. Vores adfærd, og hvordan vi interagerer med andre mennesker, styres af den kultur, vi tilhører.

Kultur er en ubevidst oplevelse af “os” og “dem”. At krydse grænsen mellem “os” og “dem” er kulturforståelse.

Kultur er noget, der gør os trygge, hvis vi er en del af den. Vi tilbyder rådgivning og træning for specifikke faggrupper i ledelse og samarbejde på tværs af grænser.


Vi tilbyder

Kurser og workshops

Vi tilbyder kurser og workshops, som afholdes i vores lokaler på Frederiksberg, og vi skræddersyr forløb, der tilpasses til dig, dine kolleger eller din organisation.

Rådgivning

Hvorfor ikke trække på GlobalDenmarks erfaring næste gang I skal deltage i et internationalt event? Vi kan rådgive jer igennem hele eller dele af et internationalt projektforløb eller en forhandlingsprocess – alt efter jeres behov..

Coaching

God coaching er, når du – og ikke coachen – finder den rigtige vej frem. Den gode coach hjælper dig med at identificere, hvad du skal gøre. Gennem øvelser og observationer hjælper din coach dig med at fastholde en god udvikling og nå dine mål.

Sådan gør vi

Kultur opstår lokalt i organisationer eller endda i en mindre afdeling. Inden for samme organisation kan der derfor være forskellige kulturer. Det ser vi ofte når flere afdelinger er til møde sammen. Derfor har vi et træningsforløb i mødeteknik, hvor medarbejdere fra forskellige fag og kulturer lærer at skabe mere effektive møder og måder at kommunikere på.

Kulturforståelse er en integreret del af alle GlobalDenmarks aktiviteter. Vi rådgiver og underviser danskere i, hvordan de skaber mest mulig værdi uden for deres egne grænser. Vi hjælper også ikke-danskere med at få et optimalt samarbejde med danskere. Kulturforståelse er det bærende element i konceptet, som vi kalder GlobalCompetence.Kontakt os

Kontakt os angående et skræddersyet kursus tilpasset jeres behov

Claus Adam Jarløv

Founder, Consultant, MA (Engl. | psych)

Vi har blandt andet hjulpet


Adresse

GlobalDenmark a/s
Bülowsvej 48A st.
1870 Frederiksberg C

Cookiedeklaration

Privatlivspolitik

Kontakt os

Tlf: 33 86 29 30
CVR nr: 16 21 54 81
E-mail: global@global-denmark.dk