Skip to main content

Ph.d.-kurser

I samarbejde med en stribe danske universiteter
har vi gennem mange år tilbudt ph.d.-kurser i videnskabelig formidling,
både i form af præsentationsteknik
og skriftlig formidling på engelsk.

Kurser

Kurserne giver 2 ECTS-point og styrker deltagernes kompetencer inden for skriftlig og mundtlig forskningsformidling. Hvert forløb afholdes flere gange årligt. GlobalDenmark har undervist over 2,600 ph.d.-studerende, som arbejder inden for naturvidenskab, samfundsvidenskab og humaniora.


Academic Writing,
2 ECTS

Kurset i “academic writing” hjælper dig med at tilpasse din formidling, så den passer til relevante tidsskrifter. Vi arbejder med grammatik og sætningsstruktur, med øje for akademiske konventioner, og vi giver gode råd til håndtering af skriveprocessen.

Advanced Presentation Techniques, 2 ECTS

Kurset i “advanced presentation techniques” hjælper dig med at optimere dine præsentationer, fx til konferencer eller til dit ph.d.-forsvar. Vi arbejder med præsentationsteknikker, forberedelseteknikker, og håndtering af nervøsitet.

Skræddersyede forløb og coaching

Kontakt os angående et skræddersyet kursus tilpasset jeres behov


Hos GlobalDenmark skræddersyer vi engelskkurser, så de passer til netop jeres behov. Hvis du eller dine medarbejdere har brug for at styrke og træne jeres kompetencer i at begå jer professionelt på engelsk inden for netop jeres fag, kan vi udvikle et forløb, der passer til jeres specifikke kontekst.

Vores undervisning bygger på over 30 års erfaring med fagligt engelsk og business-engelsk for blandt andet virksomheder, forskningsinstitutioner og faglige organisationer.

Brug kontaktformularen til højre, eller ring til os – så kan vi drøfte, hvordan vi kan imødekomme jeres specifikke behov.

Vi har blandt andet hjulpet