Ledelse | Find professionelle kurser i dag | +30 års erfaring →

Ledelse

Hvad enten du er ny eller erfaren leder, kan du have brug for at forny eller udvikle din ledelsesstil.
Rollen som leder udvikler sig konstant, derfor er det vigtigt, at du bliver ved med at styrke dine kompetencer.

Kurser

Vores kurser henvender sig til alle, der i deres arbejde fungerer som ledere, og som ønsker at udvikle sig, professionelt og personligt. Der kan være tale om samarbejde med medarbejdere, personlig gennemslagskraft eller et specifikt problem, du tumler med som leder. Eller du kan have et ønske at styrke din afdelings kultur og sammenhold.
Global Denmark

Ledelsescoaching

Hvad enten du er ny eller erfaren leder, kan du have brug for hjælp til at håndtere vanskelige situationer. Vi tager udgangspunkt i din konkrete situation og den udfordring, du står med. Vi sparrer med dig, så du kommer godt videre – uanset hvad dit udgangspunkt er.

Global Denmark

Tværkulturel ledelse

Kurset er for alle, der ønsker at få indblik i ledelse i et tværkulturelt miljø, og hvordan man bedst muligt håndterer sin ledelsesfunktion, hvor mange kulturer er i spil. Du får værktøjer til at udvikle din ledelsesstil og tilpasse den til dine internationale medarbejdere og dit multikulturelle team.

Ann Britt underviser i academic writing

Tværkulturel samarbejde

Kultur kan både være et nationalt eller et lokalt fænomen, der skaber rammerne for, hvordan vi udtrykker os indenfor den samme kultur. Vi tilbyder rådgivning og træning for specifikke faggrupper i ledelse og samarbejde på tværs af grænser.

Effektive møder

Effektive møder

Deltager du i for mange møder, for lange møder og måske helt uvæsentlige møder? Eller møder hvor det efterfølgende er uklart, hvad værdien og beslutningen egentlig var? Hvis ja, så er dette kursus noget for dig.

Skræddersyede forløb og coaching

Kontakt os angående et skræddersyet kursus tilpasset jeres behov

Hos GlobalDenmark tilbyder vi skræddersyede kurser og coaching i ledelse for virksomheder og organisationer i alle brancher. Vi kan hjælpe jer med det hele, men også bare enkelte mindre dele af et internationalt projektforløb – så det rammer netop jeres behov.

For at være klædt ordentligt på til ledelsessituationen i en international organisation er det vigtigt at kende til de tværkulturelle udfordringer og muligheder, som organisationen skal agere i.

Som erfarne undervisere i branchen med over 30 års praktisk erfaring kan vi guide jer til at være velforberedte i de forskellige ledelsessituationer. Gennem præsentationer og praktiske øvelser klæder vi jer på til den internationale lederrolle, så tøv ikke med at række ud efter vores ekspertise.

Brug kontaktformularen til højre, eller ring til os, så kan vi tale om, hvordan jeres specifikke behov kan dækkes bedst muligt.

    Vi har blandt andet hjulpet