Skip to main content

Business Engelsk

Styrk dit engelske fagsprog og udbyg dit specialiserede ordforråd inden for netop dit område

Lær at kommunikere præcist og nuanceret på engelsk

Kurset i Business Engelsk giver dig mulighed for at træne dit faglige engelsk og opbygge et ordforråd af engelske fagbegreber inden for netop dit arbejdsområde. Målet er, at du med en solid ballast af faglige begreber og professionelle formuleringer på engelsk vil føle dig mere sikker, når du skal arbejde i et internationalt miljø inden for dit fagområde.

Fordi kurset er målrettet et specifikt fagområde, udbydes det som et skræddersyet forløb for en konkret gruppe medarbejdere, der kommer fra samme afdeling eller har samme faglighed. Måske arbejder I med regnskab og økonomi i en international virksomhed eller på et universitet. Måske er I salgsmedarbejdere med mange internationale kontakter. Eller måske er I administrative medarbejdere inden for en specialiseret branche som fx medicinalbranchen.

Det får du

Words & Expressions Bank

Vi opbygger løbende en skræddersyet “Words & Expressions Bank”, som indeholder engelske ord og udtryk, som du bruger i din hverdag.

Kulturforståelse

Du får indsigt i, hvordan kulturelle forhold påvirker vores kommunikation i en tværkulturel sammenhæng.

Praktisk erfaring

Du får erfaring og feedback i trygge omgivelser, så du kan afprøve dine nye værktøjer og være rustet til at anvende dem efter kurset.

Sådan gør vi

Vi arbejder sammen om at opbygge og styrke jeres faglige ordforråd og branche- og fagorienterede sprogbrug.

Du får mulighed for at træne dine engelskfærdigheder og lære at kommunikere mere præcist og nuanceret inden for det område, du arbejder med.

Vi indretter kursets form og varighed efter jeres behov og ressourcer. Hvem henvender kurset i business engelsk sig til?

Vores kursus i business engelsk henvender sig til grupper af medarbejdere, som har en fælles faglighed, og som gerne vil blive bedre til at tale og skrive inden for deres fag på engelsk.

Kurset er relevant for alle, der jævnligt skal holde præsentationer, deltage i møder og formulere sig skriftligt på engelsk inden for deres fag, og som gerne vil fremstå med samme faglige professionalisme på engelsk som på dansk.

Der forudsættes et rimeligt niveau i alment engelsk for at kunne deltage.

Kontakt os angående et skræddersyet kursus tilpasset jeres behov

Hos GlobalDenmark har vi altid nogle fastlagte datoer for vores forskellige kurser. Hvis disse datoer ikke passer jer, eller hvis I er flere medarbejdere, som gerne vil på det samme kursus, tilbyder vi også skræddersyede forløb.

Hvis I f.eks. ønsker at styrke jeres engelskkompetencer inden for netop jeres område og fag, kan vi udvikle et forløb med fokus på undervisning, coaching og rådgivning, som netop er tilpasset jeres specifikke kontekst.

Hos Global Denmark har vi over 30 års erfaring med at undervise i fagligt engelsk og business engelsk for bl.a. virksomheder, forskningsinstitutioner og faglige organisationer. Brug vores kontaktformular til højre eller ring til os for en snak om, hvordan vi kan imødekomme jeres specifikke behov.

Portræt af Cecilie Tejnø - en dygtig konsulent, oversætter og indehaver af en Master of Science-grad.

GlobalDenmark
Kontakt os


Vi har blandt andet hjulpet


 • Vores oversættelsesbureau hjælper Aarhus Universitet med oversættelse
 • Oversættelsesbureau for København Universitet
 • Oversættelse for Energinet
 • Få hjalp af vores oversættelsesbureau – ligesom Miljø- og fødevarestyrelsen
 • Arbejdernes Landsbank benytter vores oversættelsesbureau
 • Global Denmark er DTU's oversættelsesbureau
 • Oversættelsebureau
 • Professionelt oversættelsesbureau med over 30 år i branchen
 • Vores oversættelsesbureau hjælper med dine oversættelser
 • Oversættelsebureau for IDA
 • Oversættelsesbureau for University of Copenhagen