Undervisning og introduktion til tværkulturel ledelse og miljøer

Tværkulturel ledelse

Kurset er for alle, der ønsker at få indblik i ledelse i et tværkulturelt miljø, og hvordan man bedst muligt håndterer sin ledelsesfunktion, hvor mange kulturer er i spil

Ved at lære om betydningen af kulturforskelle, og hvordan du kan håndtere dem, øger du dine muligheder for at skabe de bedste rammer for dine medarbejdere og dit team, så de kan skabe værdi for virksomheden.

Med dette kursus får du forståelse for de forskellige emner, der har betydning for dig i en tværkulturel ledelsessituation – både i forhold til sproglige og kulturelle forhold, ledelsesværktøjer, du allerede bruger, og værktøjer til kulturanalyse.

Dit udbytte

Du får værktøjer til at udvikle din ledelsesstil og tilpasse den til dine internationale medarbejdere og dit multikulturelle team.

Praktiske oplysninger

Arbejdssprog
Dansk

Dato
Nye datoer kommer snart

Sted
Global Denmark
Bülowsvej 48A st.
1870 Frederiksberg C

Pris pr. deltager
DKK 3.995 ekskl. moms


Kontakt os for et skræddersyet forløb.
Vi leverer kurset både online og face-to-face.

Ring til os for at høre nærmere: 33 86 29 30

Vi giver dig

Redskaber

Du får et overblik over forskellige værktøjer, der kan anvendes til kulturanalyse samt vejledning til at vurdere betydningen af kulturelle forskelle og bruge resultaterne fra din egen kulturanalyse proaktivt.

Kulturforståelse

Kulturforståelse er en væsentlig kompetence, som hjælper dig med at vurdere, hvordan kulturelle forskelle og ligheder kommer til udtryk i din virksomhed, og hvilken betydning det har, når de overlapper eller modsættes.

Praktisk erfaring

Erfaring og feedback i trygge omgivelser, så du kan afprøve dine nye værktøjer og tilpasse din ledelsesstil til konkrete forhold i dit team.

Tilmeld dig kursus

  >

  Få et skræddersyet forløb

  Online eller face-to-face

  Kontakt os og få kurset leveret, når det passer dig eller dine medarbejdere.

  Mark Harvey Simpson

  Senior Consultant, MSc (cand.scient.soc.)

  +45 3386 2939
  Ann Britt Donovan

  Consultant, Project Manager, MA

  +45 3386 2941
  Claus Adam Jarløv

  CEO, MA (Engl. | psych)

  +45 3386 2931