Undervisning og introduktion til tværkulturel ledelse og miljøer

Tværkulturel ledelse

Kurset er for alle, der ønsker at få indblik i ledelse i et tværkulturelt miljø, og hvordan man bedst muligt håndterer sin ledelsesfunktion, hvor mange kulturer er i spil

Ved at lære om betydningen af kulturforskelle, og hvordan du kan håndtere dem, øger du dine muligheder for at skabe de bedste rammer for dine medarbejdere og dit team, så de kan skabe værdi for virksomheden.

Med dette kursus får du forståelse for de forskellige emner, der har betydning for dig i en tværkulturel ledelsessituation – både i forhold til sproglige og kulturelle forhold, ledelsesværktøjer, du allerede bruger, og værktøjer til kulturanalyse.

Dit udbytte

Du får værktøjer til at udvikle din ledelsesstil og tilpasse den til dine internationale medarbejdere og dit multikulturelle team.

Praktiske oplysninger

Arbejdssprog
Dansk

Tid
28. og 31. august 2020, 13:00 – 16:00

Sted
Online

Pris pr. deltager
DKK 3.995 ekskl. moms


Kontakt os for et skræddersyet forløb.
Vi leverer kurset både online og face-to-face.

Ring til os for at høre nærmere: 33 86 29 30

Vi giver dig

Redskaber

Du får et overblik over forskellige værktøjer, der kan anvendes til kulturanalyse samt vejledning til at vurdere betydningen af kulturelle forskelle og bruge resultaterne fra din egen kulturanalyse proaktivt.

Kulturforståelse

Kulturforståelse er en væsentlig kompetence, som hjælper dig med at vurdere, hvordan kulturelle forskelle og ligheder kommer til udtryk i din virksomhed, og hvilken betydning det har, når de overlapper eller modsættes.

Praktisk erfaring

Erfaring og feedback i trygge omgivelser, så du kan afprøve dine nye værktøjer og tilpasse din ledelsesstil til konkrete forhold i dit team.

Tilmeld dig kursus

Få et skræddersyet forløb

Online eller face-to-face

Kontakt os og få kurset leveret, når det passer dig eller dine medarbejdere.

Mark Harvey Simpson

Senior Consultant, MSc (cand.scient.soc.)

+45 3386 2939
Ann Britt Donovan

Consultant, Project Manager, MA

+45 3386 2941
Claus Adam Jarløv

CEO, MA (Engl. | psych)

+45 3386 2931