Skip to main content

Tværkulturel ledelse

Få de nødvendige værktøjer til at begå dig i en tværkulturel ledelsessituation

Kurset er for alle, der ønsker at få indblik i ledelse i et tværkulturelt miljø, og hvordan man bedst muligt håndterer sin ledelsesfunktion, hvor mange kulturer er i spil

Ved at lære om betydningen af kulturforskelle, og hvordan du kan håndtere dem, øger du dine muligheder for at skabe de bedste rammer for dine medarbejdere og dit team, så de kan skabe værdi for virksomheden.

Med dette kursus får du forståelse for de forskellige emner, der har betydning for dig i en tværkulturel ledelsessituation – både i forhold til sproglige og kulturelle forhold, ledelsesværktøjer, du allerede bruger, og værktøjer til kulturanalyse.

Dit udbytte

Du får værktøjer til at udvikle din ledelsesstil og tilpasse den til dine internationale medarbejdere og dit multikulturelle team.


Det får du

Redskaber

Du får et overblik over forskellige værktøjer, der kan anvendes til kulturanalyse samt vejledning til at vurdere betydningen af kulturelle forskelle og bruge resultaterne fra din egen kulturanalyse proaktivt.

Kulturforståelse

Kulturforståelse er en væsentlig kompetence, som hjælper dig med at vurdere, hvordan kulturelle forskelle og ligheder kommer til udtryk i din virksomhed, og hvilken betydning det har, når de overlapper eller modsættes.

Praktisk erfaring

Erfaring og feedback i trygge omgivelser, så du kan afprøve dine nye værktøjer og tilpasse din ledelsesstil til konkrete forhold i dit team.


Praktisk info

Arbejdssprog

Engelsk

Datoer

Nye datoer kommer snart

Sted

Global Denmark
Bülowsvej 48A st.
1870 Frederiksberg C

Pris pr. deltager

DKK 3.995 ekskl. moms


Kontakt os angående et skræddersyet kursus tilpasset jeres behov

Hos GlobalDenmark har vi altid nogle fastlagte datoer for vores forskellige kurser. Hvis disse datoer ikke passer jer, eller hvis I er flere medarbejdere, som gerne vil på det samme kursus, tilbyder vi også skræddersyede forløb.

Hvis I f.eks. ønsker at styrke jeres engelskkompetencer inden for netop jeres område og fag, kan vi udvikle et forløb med fokus på undervisning, coaching og rådgivning, som netop er tilpasset jeres specifikke kontekst.

Hos Global Denmark har vi over 30 års erfaring med at undervise i fagligt engelsk og business engelsk for bl.a. virksomheder, forskningsinstitutioner og faglige organisationer. Brug vores kontaktformular til højre eller ring til os for en snak om, hvordan vi kan imødekomme jeres specifikke behov.

Portræt af Cecilie Tejnø - en dygtig konsulent, oversætter og indehaver af en Master of Science-grad.

GlobalDenmark
Kontakt os


Vi har blandt andet hjulpet


 • Vores oversættelsesbureau hjælper Aarhus Universitet med oversættelse
 • Oversættelsesbureau for København Universitet
 • Oversættelse for Energinet
 • Få hjalp af vores oversættelsesbureau – ligesom Miljø- og fødevarestyrelsen
 • Arbejdernes Landsbank benytter vores oversættelsesbureau
 • Global Denmark er DTU's oversættelsesbureau
 • Oversættelsebureau
 • Professionelt oversættelsesbureau med over 30 år i branchen
 • Vores oversættelsesbureau hjælper med dine oversættelser
 • Oversættelsebureau for IDA
 • Oversættelsesbureau for University of Copenhagen