Skip to main content

Engelsk på arbejdspladsen

Udvid dine kompetencer og din selvtillid og bliv bedre til at begå dig på professionelt engelsk

I vores dynamiske og globaliserede verden bliver samarbejde på tværs af landegrænser hele tiden en større del af det daglige arbejde. Derfor er engelsk en essentiel del af arbejdslivet for mange mennesker på alle niveauer i en organisation. Det gælder både internt i egen egen organisation i forhold til kommunikation mellem kolleger og eksternt i forhold til internationale samarbejdspartnere og kunder.

Det stigende behov for at kunne begå sig på engelsk i en erhvervsmæssig sammenhæng betyder, at mange mennesker føler sig på udebane, når de skal udføre deres daglige arbejdsopgaver. Derfor tilbyder GlobalDenmark et kursus i Engelsk på arbejdspladsen, som styrker dit faglige og professionelle sprog og dine engelskkundskaber generelt.

Målet med kurset er at gøre dig mere tryg, så du kan tale frit på engelsk med kolleger, samarbejdspartnere og kunder. Hvis du styrker dit ‘Business engelsk’ og formulerer dig mere flydende fremstår du nemlig langt mere professionel og troværdig.

For at styrke dine kompetencer mest muligt er GlobalDenmarks kursus i engelsk på arbejdspladsen praksisnært og handlingsorienteret. Forløbet veksler mellem korte oplæg, refleksioner i plenum og øvelser, hvor vi vejleder dig og i fællesskab styrker og finjusterer dit sprog. Det handlingsorienterede perspektiv betyder, at vi tager udgangspunkt i reelle situationer, som du vil møde i arbejdslivet.

Vores kursus udvikler både dine sproglige og skriftlige kompetencer, og vi arbejder også med tværkulturel kommunikation.

Det får du

Større ordforråd

At kunne begå sig på engelsk i en arbejdsmæssig sammenhæng er ikke det samme som at kunne snakke ‘dagligdags engelsk’. Derfor fokuserer kurset på at udvide dine kompetencer og din selvsikkerhed i forhold til at kunne begå dig på professionelt engelsk. Et af vores mål er derfor at udvide dit ordforråd inden for netop dit faglige område, og der hvor det giver mening i forhold til dine arbejdsopgaver. Du vil derudover også få tips til, hvordan du selv kan arbejde videre med at udvide dit ordforråd.

Engelsk som arbejdssprog

Ved at udvide dit ordforråd og styrke både dine skriftlige og mundtlige kompetencer vil du blive mere fortrolig med engelsk i forbindelse med professionelle og administrative opgaver. Målet med at styrke dine engelskfærdigheder er at gøre dig mere selvsikker, når du skal bruge engelsk i dit arbejdsliv.

Kulturforståelse

At bruge engelsk på en arbejdsplads handler ikke kun om, hvordan du bruger dine sproglige kundskaber. Det handler i høj grad også om at kunne få kommunikationen til at fungere på tværs af kulturer. Derfor vil kurset også give dig indsigt i, hvordan kulturelle forhold kan have en betydning i kommunikationen.

Praktisk feedback

Da kurset tager udgangspunkt i praksisnære og handlingsorienterede cases, vil du have mulighed for at få masser af praktisk erfaring i et trygt miljø. På den måde kan du afprøve dine nye værktøjer her hos os, og dermed blive rustet til at kunne anvende dem efter kurset.


Praktisk info

Arbejdssprog

Engelsk

Datoer

3-dages kursus:

30.april
7. maj 
14. maj

(alle dage fra kl. 09:00-12:00)

Sted

Global Denmark
Bülowsvej 48A st.
1870 Frederiksberg C

Pris pr. deltager

DKK 4.100 ekskl. moms


Hvem henvender kurset i engelsk på arbejdspladsen sig til?

Vores kursus i engelsk på arbejdspladsen henvender sig til administrative medarbejdere, der bruger engelsk som arbejdssprog, når de kommunikerer med udenlandske kunder og samarbejdspartnere – og som gerne vil blive bedre til det. Det kan f.eks. være, at du er sekretær, servicemedarbejder, callcenter-medarbejder eller front desk-medarbejder.

Hvis du ønsker at styrke dine kompetencer og udvide din ‘comfort zone’, når du taler og skriver engelsk med internationale kolleger, kunder eller samarbejdspartnere, vil kurset være noget for dig.

Kontakt os angående et skræddersyet kursus tilpasset jeres behov

Hos GlobalDenmark har vi altid nogle fastlagte datoer for vores forskellige kurser. Hvis disse datoer ikke passer jer, eller hvis I er flere medarbejdere, som gerne vil på det samme kursus, tilbyder vi også skræddersyede forløb.

Hvis I f.eks. ønsker at styrke jeres engelskkompetencer inden for netop jeres område og fag, kan vi udvikle et forløb med fokus på undervisning, coaching og rådgivning, som netop er tilpasset jeres specifikke kontekst.

Hos Global Denmark har vi over 30 års erfaring med at undervise i fagligt engelsk og business engelsk for bl.a. virksomheder, forskningsinstitutioner og faglige organisationer. Brug vores kontaktformular til højre eller ring til os for en snak om, hvordan vi kan imødekomme jeres specifikke behov.

Tilbage til kursusoversigt.

Portræt af Cecilie Tejnø - en dygtig konsulent, oversætter og indehaver af en Master of Science-grad.

GlobalDenmark
Kontakt os


Vi har blandt andet hjulpet


 • Vores oversættelsesbureau hjælper Aarhus Universitet med oversættelse
 • Oversættelsesbureau for København Universitet
 • Oversættelse for Energinet
 • Få hjalp af vores oversættelsesbureau – ligesom Miljø- og fødevarestyrelsen
 • Arbejdernes Landsbank benytter vores oversættelsesbureau
 • Global Denmark er DTU's oversættelsesbureau
 • Oversættelsebureau
 • Professionelt oversættelsesbureau med over 30 år i branchen
 • Vores oversættelsesbureau hjælper med dine oversættelser
 • Oversættelsebureau for IDA
 • Oversættelsesbureau for University of Copenhagen