Korrektur og redigering | Lad os kigge på din tekst | +30 års erfaring

Korrektur & redigering

Vil du have sprogligt korrekte tekster, hvor dine pointer står skarpt?

Vores oversættelsesbureau tilbyder også korrekturlæsning og redigering af alle former for fagtekster – fra korte salgstekster til omfattende rapporter, afhandlinger og videnskabelige artikler. Du vil altid have direkte kontakt med din konsulent, så I har mulighed for at sparre om ændringer og revision af din tekst undervejs. Som kunde hos os er du sikret, at din tekst fremstår relevant, sammenhængende og korrekt med konsekvent sprogbrug og brug af fagtermer. Kontakt os for en pris på korrektur eller redigering af dine tekster.

  Stave- og slåfejl samt tegnsætnings- og grammatikfejl kan spænde ben for din troværdighed som afsender. Som skribent kan man nemt se sig blind på sine egne fejl, og derfor kan det være gavnligt med et sæt andre øjne, der forholder sig helt nøgternt til grammatik og stavning – det er her vores erfarne korrekturlæsere kommer ind i billedet.

   

  At skrive fejlfrit er dog ikke nødvendigvis det samme som at skrive godt. Cirkelslutninger, inkonsekvent sprogbrug og sætninger, der slår knude på sig selv, kan i den grad også underminere dine tekster med risiko for, at du taber læseren.

   

  Derfor tilbyder vi hos GlobalDenmark både korrekturlæsning og redigering. Det sikrer dig ikke alene sprogligt korrekte tekster – men også tekster med en rød tråd i argumentation, form og indhold.

  Når vi redigerer din tekst:

  retter vi grammatik, tegnsætning og stavefejl

  sørger vi for konsekvent brug af termer

  sørger vi for, at der er overensstemmelse mellem overskrifter, tabeller, figurer og indholdsfortegnelse

  påpeger vi eventuelle uklarheder og uoverensstemmelser i brugen af termer

  tjekker vi tekstens overordnede sammenhæng og sikrer, at der er et klart fokus og en logisk sammenhæng mellem afsnit og sætninger

  sikrer vi læsbarheden og den stilistiske sammenhæng – for eksempel ved at opdele lange sætninger, slette overflødige ord eller lignende

  omformulerer vi sætninger uden at ændre betydningen

  Når vi redigerer dine tekster, tager vi altså højde for de generelle faldgruber, som kan være med til at modarbejde din argumentation.

  Når vi korrekturlæser din tekst:

   

  retter vi grammatik, tegnsætning og stavefejl

  sørger vi for konsekvent brug af termer

  sørger vi for, at der er overensstemmelse mellem overskrifter, tabeller, figurer og indholdsfortegn

  Når du sender en tekst til korrektur eller redigering hos GlobalDenmark, bliver den gennemarbejdet af en af vores højt kvalificerede konsulenter, som har mange års erfaring med at rådgive og undervise i skriftlig formidling på dansk og engelsk.

  Konsulenten er samtidig din direkte kontaktperson, når vi udfører en korrektur- eller redigeringsopgave for dig. Den direkte kontakt til konsulenten gør processen personlig, fleksibel og hurtig.

  Vi har stor erfaring med korrektur- og redigeringsopgaver for offentlige og private virksomheder. Som nogle af de få i Danmark kan vi også hjælpe med redigering af videnskabelige artikler både på dansk og engelsk, ligesom vi også tilbyder oversættelse, hvis du vil have tekster af høj kvalitet på tværs af flere sprog.

  Vi har blandt andet hjulpet