International forhandling:
Business focus

Få konkrete værktøjer til at opnå succes i internationale forhandlinger gennem virkelighedsnære cases

Med GlobalDenmarks kursus i international forhandlingsteknik får du styrket de forskellige kompetencer, du skal bruge for at skabe international succes for dig og din virksomhed.

Vi har +35 års erfaring med international forhandling. Vores koncept i international forhandling bruges af private virksomheder, embedsmænd samt internationale organisationer.

Den tværkulturelle forhandlingssituation er kompleks, og du skal bringe flere kompetencer i spil samtidig for at lykkes. Det er derfor ikke nok at være dygtig til engelsk.

Kurset skaber en fantastisk kobling mellem sprog, kultur og forhandlingsteknik med virkelighedsnære cases og øvelser.

Kurset er for alle, der skal lede eller deltage i forhandlinger på engelsk med internationale kunder, partnere mv.


Det får du

Værktøjer til success med internationale forhandlinger

Du får en personlig “værktøjskasse” så du kan udvikle den bedst mulige forhandlingsstrategi, navigere i den tværkulturelle forhandlingssituation og nå bedre og mere holdbare resultater.

Fastholdelse og videreudvikling af din læring

Alle øvelser optages på video. Videooptagelserne bruges på kurset, og du får efterfølgende adgang til dem. I tilknytning hertil får du en række personlige råd, tips og udviklingspunkter fra din instruktør samt GlobalDenmarks Toolbox til international forhandling.

Træning

Kurset indeholder en lang række cases og øvelser, så du får rig mulighed for at afprøve dig selv i forskellige forhandlingsscenarier. På den måde sikrer vi den mest virkelighedsnære træning.

Kulturforståelse

Du får indsigt i, hvordan kulturelle forhold påvirker vores kommunikation i en tværkulturel sammenhæng.

“Tak for 2 rigtig spændende og udbytterige dage. Det var en fornøjelse at deltage på kurset, og jeg er personligt imponeret over det meget høje sproglige niveau samt ikke mindst en rigtig god forståelse for AREPA’s arbejde. Jeg synes især, at du fik lavet en god kobling mellem kursets generelle emne og AREPA’s konkrete behov.”

Kenneth Millard
ADMINISTRERENDE DIREKTØR, AREPA DANMARK A/S

Praktisk info

Arbejdssprog

Engelsk

Datoer

Nye datoer kommer snart

Sted

Global Denmark
Bülowsvej 48A st.
1870 Frederiksberg C

Pris pr. deltager

DKK 8.950 ekskl. moms

Tilmelding


I løbet af kurset arbejder vi med


Kontakt os

Kontakt os angående et skræddersyet kursus tilpasset jeres behov

Vi arbejder med virksomheder og organisationer i alle brancher, og kurserne i forhandlingsteknik er for alle, der skal lede eller deltage i forhandlinger på engelsk, eller som forhandler med internationale kunder og partnere. Vores kursister omfatter både medarbejdere og ledere i internationale virksomheder og organisationer og embedsfolk i ministerier, styrelser og udvalg.


Er du interesseret i et forløb, som er tilpasset dig, dine forhandlingssituationer samt de sproglige og kulturelle udfordringer, som du står overfor? Så er du velkommen til at kontakte os. 


Du kan enten bruge kontaktformularen, sende os en mail på global@global-denmark.dk eller ringe til os på +45 33 86 29 30. Så tager vi med glæde en snak om, hvordan vi kan imødekomme netop jeres behov.

Vi har blandt andet hjulpet


Adresse

GlobalDenmark a/s
Bülowsvej 48A st.
1870 Frederiksberg C

Cookiedeklaration

Privatlivspolitik

Kontakt os

Tlf: 33 86 29 30
CVR nr: 16 21 54 81
E-mail: global@global-denmark.dk