Præsentationsteknik | Bliv bedre til præsentation | +30 års erfaring

Kurser i præsentationsteknik

Et kursus i præsentationsteknik giver dig gennemslagskraft
og får dig til at fremstå overbevisende og professionel

Kurser

Vores kurser i præsentationsteknik er for dig, der gerne vil styrke din personlige gennemslagskraft, så du brænder igennem med dit budskab og fremstår overbevisende, troværdig og professionel, når du præsenterer.
Præsentationsteknik

Præsentationsteknik på engelsk

Kurset giver praktisk træning i at præsentere på engelsk. Undervejs opruster vi din præsentationsteknik gennem personlig feedback, optagelse på video og sprogværksteder, hvor vi vejleder dig og finjusterer.

Free events for PhD students

Advanced Presentation Techniques, Phd kursus

Kurset hjælper dig med at optimere dine præsentationer, fx til konferencer eller til dit ph.d.-forsvar. Vi arbejder med præsentationsteknikker, forberedelseteknikker, og håndtering af nervøsitet, så du selv får en god oplevelse af din præstation.

Hvem kan bruge et kursus i præsentationsteknik?

Et kursus i præsentationsteknik er relevant for alle, der skal præsentere deres viden og vigtige budskaber foran et publikum. Vores kurser henvender sig til både ledere og medarbejdere i virksomheder og organisationer, og til både ph.d-studerende og seniorforskere. På kurset tilegner du dig kompetencer, som vil gavne dig resten af livet; både privat og i dit arbejdsliv.

Hvad enten du skal præsentere et nyt forslag foran virksomhedens bestyrelse, holde et indlæg på en konference eller en tale til en privat sammenkomst, vil kompetencer til at formidle, håndtere nervøsitet og interagere med publikum og viden om kropssprogets betydning være nyttige for dig.

kursus i præsentationsteksnik hos global-denmark

Skræddersyede forløb og coaching

Kontakt os angående et skræddersyet kursus tilpasset jeres behov

Har du brug for at styrke din præsentationsteknik, så udfyld kontaktformularen, så vi sammen kan få startet processen og finde den bedste løsning sammen med dig. Et kursus i præsentationsteknik hos GlobalDenmark bringer dig et skridt tættere på at blive en skarp og overbevisende formidler.

Du kan vælge, at vi sammen med dig designer et skræddersyet forløb i præsentationsteknik, som matcher netop dit eller din organisations behov.

Der kan være mange grunde til, at et skræddersyet kursus- eller coachingforløb er den bedste løsning. Det kan for eksempel være, at din organisation står over for en stor international satsning og har brug for at blive skarpere til at formidle jeres budskaber på engelsk i en specifik kontekst.

Eller det kan være du arbejder i en international organisation, hvor mange forskellige kulturer mødes, og hvor der er brug for at styrke jeres evne til at præsentere eller formidle på tværs af sprog og kulturer – internt i organisationen eller ude i verden.

Som udgangspunkt er arbejdssproget engelsk på GlobalDenmarks præsentations- og formidlingskurser, men forløbet kan også afvikles med dansk som arbejdssprog.

Brug kontaktformularen til højre eller ring til os, så vi kan tale om, hvordan vi kan imødekomme jeres eksakte behov for et skræddersyet forløb.

    Vi har blandt andet hjulpet