Skip to main content

Kurser i
præsentationsteknik

Et kursus i præsentationsteknik giver dig gennemslagskraft og hjælper dig med at fremstå overbevisende og professionel.

Uanset om du præsenterer for samarbejdspartnere, kunder, kolleger eller ledergruppen, vil du få værktøjerne til at formidle klart og overbevisende – på dansk eller engelsk.

Få konkrete metoder til at strukturere dit indhold, så det rammer præcist hos dit publikum.

Kurser i præsentationsteknik for alle

Et kursus i præsentationsteknik er relevant for alle, der ønsker at formidle deres viden og budskaber effektivt foran et publikum. Vores kurser henvender sig til både ledere og medarbejdere i virksomheder og organisationer, samt til ph.d.-studerende og seniorforskere. På kurset tilegner du kompetencer, som vil gavne dig resten af livet, både privat og professionelt.

Det får du:

Retoriske værktøjer

Øvelser i stemmeføring, kropssprog og struktur, relevans og gennemslagskraft.

Stærkere personlig fremtræden

Du får metoder til at håndtere nervøsitet og får boostet din selvtillid og dit mentale overskud. På den måde styrker du din personlige fremtræden og gennemslagskraft over for dit publikum.

Sprogligt overskud

Vi har fokus på at styrke din selvtillid, så du kan bruge dit mentale overskud på at interagere med publikum og få dine budskaber igennem – i stedet for at bruge kræfter på at finde de rigtige ord og formuleringer.

Kulturforståelse

Du får indsigt i, hvordan kulturelle forhold påvirker din kommunikation i en tværkulturel præsentationssituation.

Praktisk træning

Du får erfaring og feedback i trygge omgivelser, så du kan afprøve dine nye værktøjer og være rustet til at anvende dem efter kurset.

Styrk din præsentationsteknik

Har du brug for at forbedre din præsentationsteknik? Udfyld kontaktformularen, så vi kan starte processen og finde den bedste løsning sammen med dig. Et kursus i præsentationsteknik hos GlobalDenmark bringer dig et skridt tættere på at blive en skarp og overbevisende formidler.

Skræddersyede kurser i præsentationsteknik

Du har mulighed for at få et skræddersyet forløb i præsentationsteknik, som matcher netop dine eller din organisations behov. Vi samarbejder med dig for at designe et kursus, der passer perfekt til dine krav.

Derfor skal du vælge vores kursus i præsentationsteknik

Der kan være mange grunde til at vælge et skræddersyet kursus- eller coachingforløb. Måske står din organisation over for en stor international satsning og har brug for at blive skarpere til at formidle budskaber på engelsk i en specifik kontekst. Eller måske arbejder du i en international organisation, hvor mange forskellige kulturer mødes, og hvor det er nødvendigt at styrke evnen til at præsentere eller formidle på tværs af sprog og kulturer – både internt og eksternt.

Kurser i præsentationsteknik på engelsk og dansk

Som udgangspunkt er arbejdssproget engelsk på GlobalDenmarks præsentations- og formidlingskurser, men forløbet kan også afvikles på dansk.


Præsentationsteknik
på engelsk

Kurset giver praktisk træning i at præsentere på engelsk. Undervejs opruster vi din præsentationsteknik gennem personlig feedback, optagelse på video og sprogværksteder, hvor vi vejleder dig og finjusterer din kommunikation.

Se mere om kurset.

Advanced Presentation Techniques, Ph.d.-kursus

Kurset hjælper dig med at optimere dine præsentationer, fx til konferencer eller til dit ph.d.-forsvar. Vi arbejder med præsentationsteknikker og forberedelsesteknikker, herunder hvordan du får styr på nerverne.

Se mere om kurset.


Kontakt os i dag

Brug kontaktformularen til højre eller ring til os på telefon 33 86 29 30, så vi kan drøfte, hvordan vi bedst kan imødekomme jeres specifikke behov med et skræddersyet forløb.

Ofte stillede spørgsmål om præsentationsteknik

Hvad er præsentationsteknik?

Præsentationsteknik er de metoder og færdigheder, der bruges til at formidle et budskab klart og overbevisende foran et publikum. Det kan værem hvordan man bruger sit kropssprog og sin stemme samt retoriske virkemidler og struktureret indhold for at engagere og påvirke modtageren.

Hvad er vigtigt i en præsentation?

En præsentation skal være klar og letforståelig, have tydelig struktur samt være engagerende og relevant for publikum.

Hvad kan jeg forvente at lære på et kursus i præsentationsteknik?

På kurset lærer du at formidle dit budskab klart og overbevisende, uanset om du præsenterer for samarbejdspartnere, kunder, kolleger eller ledergruppen. Du får konkrete metoder til at strukturere dit indhold effektivt.

Hvem kan deltage i kurserne i præsentationsteknik?

Kurserne er relevante for alle, der ønsker at forbedre deres præsentationsteknik. De henvender sig til ledere, medarbejdere i virksomheder og organisationer, ph.d.-studerende og seniorforskere.

Hvordan kan et kursus i præsentationsteknik gavne mig?

Du tilegner dig livslange kompetencer, der vil gavne dig både privat og professionelt. Kurset hjælper dig med at fremstå som en skarp og overbevisende formidler.

Hvilke sprog afvikles kurserne på?

Som udgangspunkt er arbejdssproget engelsk på vores præsentations- og formidlingskurser, men kurset kan også afvikles på dansk.


Gode råd til at styrke din præsentationsteknik

 • Forberedelse: Sørg for en god forståelse af dit emne. Forberedelse er nøglen til succes.
 • Engagerende indhold: Gør dit indhold interessant og håndgribeligt. Brug historier, eksempler og visuelle hjælpemidler.
 • Kropssprog og stemmeleje: Vær bevidst om dit kropssprog og varier dit stemmeleje og melodi, så din stemme ikke bliver monoton. Det bidrager til at fastholde publikums opmærksomhed.
 • Interaktion med publikum: Stil spørgsmål og invitér til dialog for at skabe en engagerende oplevelse.
 • Øvelse: Øv din præsentation mange gange og gerne foran andre. Jo mere fortrolig du er ved din præsentation, jo mere overbevisende vil du fremstå.

Disse råd vil hjælpe dig med at skabe en informativ og engagerende præsentation. Her kan du læse mere om, hvordan du kan forbedre din præsentationsteknik.

Portræt af Cecilie Tejnø - en dygtig konsulent, oversætter og indehaver af en Master of Science-grad.

GlobalDenmark
Kontakt os


Vi har blandt andet hjulpet


 • Vores oversættelsesbureau hjælper Aarhus Universitet med oversættelse
 • Oversættelsesbureau for København Universitet
 • Oversættelse for Energinet
 • Få hjalp af vores oversættelsesbureau – ligesom Miljø- og fødevarestyrelsen
 • Arbejdernes Landsbank benytter vores oversættelsesbureau
 • Global Denmark er DTU's oversættelsesbureau
 • Oversættelsebureau
 • Professionelt oversættelsesbureau med over 30 år i branchen
 • Vores oversættelsesbureau hjælper med dine oversættelser
 • Oversættelsebureau for IDA
 • Oversættelsesbureau for University of Copenhagen