Skip to main content

Effektive møder

Få redskaberne til at skabe en bedre mødekultur og –praksis i din organisation


Hvorfor holder vi egentlig møder? Er det for at dele viden, tage beslutninger, eller på anden måde at skabe værdi for din organisation eller virksomhed? Du ville nok kunne svare ja til det hele. Men hvordan foregår møder i hverdagen?

Deltager du i for mange møder, for lange møder og måske helt uvæsentlige møder? Eller møder hvor det efterfølgende er uklart, hvad værdien og beslutningen egentlig var? Hvis ja, så er dette kursus noget for dig.

På dette kursus lærer du, hvordan du holder de rigtige møder med de rigtige deltagere. Du lærer også, hvordan du holder effektive og værdiskabende møder, både som mødeleder og som deltager i et internationalt eller multikulturelt miljø. Vi sigter på, at du kan spare 30-60 minutter hver eneste dag ved at være del af en effektiv mødekultur på din arbejdsplads.


Det får du

Struktur

Du får teknikker til mødeforberedelse – skab relevans og optimér tidsforbruget.

Praktisk erfaring

Du får erfaring i mødeledelse på tværs af kulturer, og hvordan man sikrer fælles forståelse af mødets resultat.

Kompetence

Du får sproget til at kunne deltage aktivt og konstruktivt i formelle og uformelle møder i en international kontekst.

Feedback

Du lærer teknikker til at give dine kolleger feedback, som kan bidrage til bedre møder.

Praktisk info

Arbejdssprog

Engelsk

Datoer

Nye datoer kommer snart

Sted

Global Denmark
Bülowsvej 48A st.
1870 Frederiksberg C

Pris pr. deltager

DKK 4.950 ekskl. moms

Tilmelding


Kontakt os

Kontakt os angående et skræddersyet kursus tilpasset jeres behov

Hos GlobalDenmark har vi altid nogle fastlagte datoer for vores forskellige kurser. Hvis disse datoer ikke passer jer, eller hvis I er flere medarbejdere, som gerne vil på det samme kursus, tilbyder vi også skræddersyede forløb.

Hvis I f.eks. ønsker at styrke jeres engelskkompetencer inden for netop jeres område og fag, kan vi udvikle et forløb med fokus på undervisning, coaching og rådgivning, som netop er tilpasset jeres specifikke kontekst.

Hos Global Denmark har vi over 30 års erfaring med at undervise i fagligt engelsk og business engelsk for bl.a. virksomheder, forskningsinstitutioner og faglige organisationer. Brug vores kontaktformular til højre eller ring til os for en snak om, hvordan vi kan imødekomme jeres specifikke behov.

Vi har blandt andet hjulpet