Skip to main content

Præsentationsteknik
på engelsk

Bliv bedre til at holde præsentationer på engelsk og gå i dialog med et internationalt publikum.

Kurset giver praktisk træning i at præsentere og improvisere korte taler på engelsk. Undervejs opruster vi din præsentationsteknik gennem personlig feedback, optagelse på video og sprogværksteder, hvor vi vejleder dig og finjusterer dit engelsk.

Kurset er fordelt over to hele dage med en uges mellemrum. Du giver en præsentation på begge dage, evt. en som du skal bruge i dit arbejde. På den måde sikrer vi, at du kan bearbejde det, som du lærer på den første kursusdag, og bruge det i praksis på kursets anden dag.

Du får redskaber, der hjælper dig med at holde en overbevisende præsentation, tale eller fremlæggelse på engelsk over for et internationalt publikum. 

Ved hjælp af en række gennemprøvede redskaber og teknikker styrker vi dine kompetencer i at formidle, håndtere nervøsitet og interagere med et internationalt publikum.

Som en del af kurset i engelsk præsentationsteknik får du et eksemplar af GlobalDenmarks “værktøjskasse” om effektiv tværkulturel præsentationsteknik.


Det får du

Retoriske værktøjer

Øvelser i stemmeføring, kropssprog og struktur, relevans og gennemslagskraft.

Stærkere personlig fremtræden

Du får metoder til at håndtere nervøsitet og får boostet din selvtillid og dit mentale overskud. På den måde styrker du din personlige fremtræden og gennemslagskraft over for dit publikum.

Sprogligt overskud

Vi har fokus på at styrke din selvtillid på engelsk, så du kan bruge dit mentale overskud på at interagere med publikum og få dine budskaber igennem – i stedet for at bruge kræfter på at finde de rigtige ord og formuleringer på engelsk.

Kulturforståelse

Du får indsigt i, hvordan kulturelle forhold påvirker din kommunikation i en tværkulturel præsentationssituation.

Praktisk træning

Du får erfaring og feedback i trygge omgivelser, så du kan afprøve dine nye værktøjer og være rustet til at anvende dem efter kurset.


Praktisk info

Arbejdssprog

Engelsk

Datoer

Nye datoer kommer snart

Sted

Global Denmark
Bülowsvej 48A st.
1870 Frederiksberg C

Pris pr. deltager

DKK 8.500 ekskl. moms


Hvem kan bruge et kursus i præsentationsteknik?

Et kursus i præsentationsteknik er relevant for alle, der skal præsentere deres viden og vigtige budskaber foran et publikum. Vores kurser henvender sig til både ledere og medarbejdere i virksomheder og organisationer, og til både ph.d-studerende og seniorforskere. På kurset tilegner du dig kompetencer, som vil gavne dig resten af livet; både privat og i dit arbejdsliv.

Hvad enten du skal præsentere et nyt forslag foran virksomhedens bestyrelse, holde et indlæg på en konference eller en tale til en privat sammenkomst, vil kompetencer til at formidle, håndtere nervøsitet og interagere med publikum og viden om kropssprogets betydning være nyttige for dig.


Kontakt os angående et skræddersyet kursus tilpasset jeres behov

Vil du gerne styrke din præsentationsteknik på engelsk? Så kan du enten tilmelde dig et af vores åbne kurser i præsentationsteknik på engelsk her eller du kan kontakte os om et skræddersyet forløb ved at udfylde kontaktformularen til højre. Så vil vi sammen med dig finde den bedste løsning, som matcher netop dit eller din organisations behov. 

Der kan være mange grunde til, at et skræddersyet kursus- eller coachingforløb er den bedste løsning. Måske står din virksomhed eller afdeling over for en stor international satsning, hvor I har brug for at blive skarpere til at formidle jeres budskaber på engelsk.

Eller måske er du ansat i en international organisation, hvor mange forskellige kulturer mødes, og hvor der er brug for at styrke jeres evne til at præsentere eller formidle på tværs af sprog – internt i organisationen eller ude i verden.

Brug kontaktformularen til højre eller ring til os, så vi kan tale om, hvordan vi kan imødekomme netop jeres behov for et skræddersyet forløb om præsentationsteknik på engelsk.

Portræt af Cecilie Tejnø - en dygtig konsulent, oversætter og indehaver af en Master of Science-grad.

GlobalDenmark
Kontakt os


Vi har blandt andet hjulpet


 • Vores oversættelsesbureau hjælper Aarhus Universitet med oversættelse
 • Oversættelsesbureau for København Universitet
 • Oversættelse for Energinet
 • Få hjalp af vores oversættelsesbureau – ligesom Miljø- og fødevarestyrelsen
 • Arbejdernes Landsbank benytter vores oversættelsesbureau
 • Global Denmark er DTU's oversættelsesbureau
 • Oversættelsebureau
 • Professionelt oversættelsesbureau med over 30 år i branchen
 • Vores oversættelsesbureau hjælper med dine oversættelser
 • Oversættelsebureau for IDA
 • Oversættelsesbureau for University of Copenhagen