Kurser i præsentationsteknik på engelsk - GlobalDenmark

Præsentationsteknik
på engelsk

Kurset giver praktisk træning i at præsentere og improvisere korte taler på engelsk. Undervejs opruster vi din præsentationsteknik gennem personlig feedback, optagelse på video og sprogværksteder, hvor vi vejleder dig og finjusterer dit engelsk.

Kurset er fordelt over to hele dage med en uges mellemrum. Du giver en præsentation på begge dage, evt. en som du skal bruge i dit arbejde. På den måde sikrer vi, at du kan bearbejde det, som du lærer på den første kursusdag, og bruge det i praksis på kursets anden dag.

Sådan gør vi

Du får redskaber, der hjælper dig med at holde en overbevisende præsentation, tale eller fremlæggelse på engelsk over for et internationalt publikum. 

Ved hjælp af en række gennemprøvede redskaber og teknikker styrker vi dine kompetencer i at formidle, håndtere nervøsitet og interagere med et internationalt publikum.

Som en del af kurset i engelsk præsentationsteknik får du et eksemplar af GlobalDenmarks “værktøjskasse” om effektiv tværkulturel præsentationsteknik.

Praktiske oplysninger

Arbejdssprog
Engelsk

Datoer
18. & 25. november 2022, 09:00 – 16:00 (begge dage)

23. februar & 3. marts 2023, 09:00-16:00 (begge dage)

4. maj & 11. maj 2023, 09:00-16:00 (begge dage)

Sted
Global Denmark
Bülowsvej 48A st.
1870 Frederiksberg C

Pris pr. deltager
DKK 8.500 ekskl. moms


Kontakt os for et skræddersyet forløb.
Vi leverer kurset både online og face-to-face.

Ring til os for at høre nærmere: 33 86 29 30

Det får du

Retoriske værktøjer

Øvelser i stemmeføring, kropssprog og struktur, relevans og gennemslagskraft.

Stærkere personlig fremtræden

Du får metoder til at håndtere nervøsitet og får boostet din selvtillid og dit mentale overskud. På den måde styrker du din personlige fremtræden og gennemslagskraft over for dit publikum.

Sprogligt overskud

Vi har fokus på at styrke din selvtillid på engelsk, så du kan bruge dit mentale overskud på at interagere med publikum og få dine budskaber igennem – i stedet for at bruge kræfter på at finde de rigtige ord og formuleringer på engelsk.

Kulturforståelse

Du får indsigt i, hvordan kulturelle forhold påvirker din kommunikation i en tværkulturel præsentationssituation.

Praktisk træning

Du får erfaring og feedback i trygge omgivelser, så du kan afprøve dine nye værktøjer og være rustet til at anvende dem efter kurset.

Tilmeld dig kursus

  Få et skræddersyet forløb

  Online eller face-to-face

  Vil du gerne styrke din præsentationsteknik på engelsk? Så kan du enten tilmelde dig et af vores åbne kurser i præsentationsteknik på engelsk her eller du kan kontakte os om et skræddersyet forløb ved at udfylde kontaktformularen til højre. Så vil vi sammen med dig finde den bedste løsning, som matcher netop dit eller din organisations behov. 

  Der kan være mange grunde til, at et skræddersyet kursus- eller coachingforløb er den bedste løsning. Måske står din virksomhed eller afdeling over for en stor international satsning, hvor I har brug for at blive skarpere til at formidle jeres budskaber på engelsk.

  Eller måske er du ansat i en international organisation, hvor mange forskellige kulturer mødes, og hvor der er brug for at styrke jeres evne til at præsentere eller formidle på tværs af sprog – internt i organisationen eller ude i verden.

  Brug kontaktformularen til højre eller ring til os, så vi kan tale om, hvordan vi kan imødekomme netop jeres behov for et skræddersyet forløb om præsentationsteknik på engelsk.

  Kontakt os og få kurset leveret, når det passer dig eller dine medarbejdere.

  Mark Harvey Simpson

  CEO, Consultant, MSc (cand.scient.soc.)

  +45 3386 2939
  Ann Britt Donovan

  Consultant, Project Manager, MA

  +45 3386 2941
  Claus Adam Jarløv

  Founder, Consultant, MA (Engl. | psych)

  +45 3386 2931