Engelsk til arbejdslivet | Lær business engelsk | +30 års erfaring →

Engelsk til arbejdslivet

Kurser, coaching og skræddersyede forløb
Find den løsning der passer dig

Kurser

Engelsk er og bliver danskernes primære sprog, når vi skal kommunikere internationalt.
Vores kurser tager udgangspunkt i deltagernes arbejde og fokuserer på samarbejde i et internationalt arbejdsmiljø. Vi dækker emner som forhandling, ledelse, samarbejde, kulturforståelse og præsentationsteknik.
Our other course for PhD students

Engelsk på arbejdspladsen

Kursus til administrative medarbejdere, der servicerer udenlandske samarbejdspartnere. Udvid din ‘comfort zone’, når du skal tale og skrive engelsk med internationale kolleger, kunder eller samarbejdspartnere.

ann-britt-underviser-2

Business engelsk

Dette kursus er for dig, der arbejder i et internationalt miljø og er vant til bruge engelsk i det daglige, men gerne vil føle dig mere tryg, sikker og effektiv, når du bruger sproget – både mundtligt og skriftligt.

Free events for PhD students

Præsentationer på engelsk

International, tværkulturel præsentation og formidling er en naturlig del af jobbet hos ledere, medarbejdere, forskere og undervisere.

Global Denmark

International forhandling:
Business focus

Uanset om du skal forhandle i et tværkulturelt miljø i din egen organisation eller ude i verden, er det altafgørende, at du er velforberedt på den internationale, tværkulturelle forhandlingssituation.

International forhandling - business focus

International forhandling:
Government focus

Dette kursus i forhandlingsteknik giver dig overblik i formelle og uformelle forhandlinger og skaber mulighed for bedre resultater, når du forhandler på vegne af en styrelse, et udvalg eller et ministerium.

Effektive møder

Effektive møder

Deltager du i for mange, for lange og måske helt uvæsentlige møder? Eller møder hvor det efterfølgende er uklart, hvad værdien og beslutningen egentlig var? Hvis ja, så er dette kursus noget for dig. Du får værtøjerne til at lede møder sikkert og effektivt på engelsk.

Skræddersyede forløb og coaching

Kontakt os angående et skræddersyet kursus tilpasset jeres behov

Hos GlobalDenmark kan vi skræddersy engelskkurser, så de passer netop til jeres behov. Hvis du eller dine medarbejdere har brug for at styrke og træne jeres kompetencer i at begå jer professionelt på engelsk inden for netop jeres fag, kan vi udvikle forløb der passer til jeres specifikke kontekst.

Vores undervisning bygger på over 30 års erfaring med fagligt engelsk og business-engelsk for blandt andet virksomheder, forskningsinstitutioner og faglige organisationer.

Brug kontaktformularen til højre, eller ring til os – så kan vi tale om, hvordan vi kan imødekomme jeres specifikke behov.

    Vi har blandt andet hjulpet