Forhandlingsteknik | Lær business engelsk | +30 års erfaring →

Forhandlingsteknik

Kurser i forhandlingsteknik
med internationalt fokus

Kurser

På vores kurser i forhandlingsteknik styrker du dine muligheder for at opnå gode resultater i internationale forhandlinger. Vi har fokus på de kulturelle og sproglige udfordringer, der kan opstå i en forhandling, og du får både praktisk træning og teoretisk indsigt i forhandlingsprocessen.

International forhandling:
Business focus

Dette kursus i forhandlingsteknik er for dig, der forhandler på engelsk i et internationalt miljø på vegne af din virksomhed eller organisation. Kurset giver dig konkrete redskaber til at få det bedste resultat med hjem.

International forhandling:
Government focus

Dette kursus i forhandlingsteknik giver dig overblik i formelle og uformelle forhandlinger og skaber mulighed for bedre resultater, når du forhandler på vegne af en styrelse, et udvalg eller et ministerium.

Skræddersyede forløb og coaching

Kontakt os angående et skræddersyet kursus tilpasset jeres behov

Uanset om du skal forhandle i et internationalt miljø i din egen organisation eller ude i verden, er det altafgørende, at du er godt forberedt på den internationale, tværkulturelle forhandlingssituation.

Hos GlobalDenmark tilbyder vi skræddersyede forhandlingskurser og coachingforløb for virksomheder og organisationer i alle brancher. Vi kan rådgive jer igennem hele eller dele af et internationalt projektforløb eller en forhandlingsproces – alt efter jeres behov.

Vores undervisning bygger på over 30 års praktisk erfaring med internationale forhandlinger samt internationalt anerkendt forhandlingsteori og -praksis. Så hvorfor ikke trække på vores erfaring næste gang I skal forhandle i en international kontekst?

Brug kontaktformularen til højre eller ring til os, så kan vi tale om hvordan vi kan imødekomme jeres præcise behov.

    Vi har blandt andet hjulpet