Skip to main content

Kurser i
forhandlingsteknik

Kurserne fokuserer på de sproglige og kulturelle udfordringer, der kan opstå i en forhandling. Du vil både få praktisk træning og teoretisk indsigt i forhandlingsprocessen.

Mere end 35 års erfaring med kurser i forhandlingsteknik

Det er essentielt at kunne engelsk, når du arbejder globalt med internationale partnere – både inden for din egen organisation og med eksterne partnere i udlandet. Hvis du kan begå dig sikkert på engelsk, fremstår du mere professionel og troværdig.

Men mange føler sig usikre, når de skal bruge engelsk i en professionel og erhvervsmæssig sammenhæng.

Derfor tilbyder Global Denmark kurser, som er målrettet kommunikation i erhvervslivet og andre professionelle sammenhænge.

Kurserne søger at skærpe dine engelskfærdigheder, så du bliver i stand til at håndtere erhvervsmæssige situationer med samme professionalisme og troværdighed på engelsk som på dansk.

Vores engelskundervisning er målrettet kommunikation i erhvervslivet og andre professionelle sammenhænge, og kurserne tager således udgangspunkt i de situationer, du møder i dit arbejde. Kurserne fokuserer på at styrke dine evner til at samarbejde i et internationalt arbejdsmiljø og omfatter emner som forhandling, mødeledelse, præsentationsteknik og forretningsengelsk/business English.

LÆS MERE

Efter kurset vil du være i stand til f.eks. at afkode signaler og kortlægge, hvor forhandlingen bevæger sig hen.

Dit udbytte af dette kursus omfatter bl.a.:

– Procesforståelse
– Analytiske redskaber
– Kulturforståelse
– Praktisk træning

LÆS MERE

Dit udbytte af dette kursus omfatter bl.a.:

– Konkrete værktøjer til at opnå succes i internationale forhandlinger
– Træning i virkelighedsnære cases
– GlobalCompetence – en kombination af professionelle, kulturelle og sproglige kompetencer
– Fastholdelse og videreudvikling af din læring

International forhandling handler ikke kun om engelskkundskaber

En international forhandlingssituation er kompleks, fordi den ofte går på tværs af både faggrænser, kulturer og sprog. Du skal kunne bringe flere kompetencer i spil samtidig, for at forhandlingen lykkes. Det er derfor ikke nok blot at være dygtig til det engelske sprog. 

På kurserne lærer du at skabe en kobling mellem sprog, kultur og forhandlingsteknik, som giver dig færdighederne til at føre en international forhandling i mål. Du vil arbejde med virkelighedsnære cases og øvelser, som giver dig en forståelse, for hvordan teknikkerne bruges i rigtige situationer. 

Et kursus i forhandlingsteknik giver success ved forhandlingsbordet

På GlobalDenmarks kurser i international forhandling bliver du teoretisk og praktisk udfordret. Vi arbejder i et fortroligt miljø, og gennem personlig feedback skaber vi meningsfuld og vedvarende læring og giver dig de bedste forudsætninger for success ved forhandlingsbordet.

Vores undervisning bygger på over 30 års praktisk erfaring med internationale forhandlinger samt på internationalt anerkendt forhandlingsteori. Så hvorfor ikke trække på vores erfaring, næste gang I skal forhandle i en international kontekst?

Skræddersyede forløb og coaching

Uanset om du skal forhandle i et internationalt miljø i din egen organisation eller ude i verden, er det altafgørende, at du er godt forberedt på den internationale, tværkulturelle forhandlingssituation.

Hos GlobalDenmark tilbyder vi at skræddersy forhandlingskurser og coachingforløb, som er tilpasset din virksomheds eller organisations behov. Vores koncept bygger på virkelighedsnære cases, som gør det muligt for dig at afprøve redskaber og strategier i praksis.

Derudover kan vi også rådgive jer igennem hele eller dele af et internationalt projektforløb eller en forhandlingsproces – alt efter jeres behov.

Ofte stillede spørgsmål


Hvorfor er et kursus i forhandlingsteknik en fordel i erhvervslivet?

Vores kurser i forhandlingsteknik sikrer, at du undgår en masse unødvendige barrierer, når du skal lave aftaler med parter, som har en interesse i dit produkt eller din service.
For at sikre et forhandlingsresultat, du kan stå inde for, er det vigtigt, at du:

– kommunikerer effektivt i fremmede kulturer med engelsk som arbejdssprog
– forstår dine og modpartens muligheder
– har en god forhandlingsstrategi og
– skaber en stærk relation til din forhandlingspartner

I hvilke brancher bruger man typisk international forhandling?

International forhandling gælder alle, der professionelt skal lave holdbare og kompetente aftaler med andre – derhjemme og uden for landets grænser.
I “Business Focus” har vi gennem årene dækket medicinalindustrien, banksektoren, energi- og miljø, byggeindustrien og sundhedssektoren. Hertil kommer multinationale virksomheder med medarbejdere fra forskellige kulturer.
“Government Focus” dækker hele den offentlige sektor, der forhandler med udenlandske parter, fx i EU, FN og internationale interesseorganisationer.

Hvad er den typiske deltagerprofil?

Du er typisk en, der repræsenterer din virksomhed eller organisation internationalt og indgår små og store aftaler på virksomhedens vegne. Hvad enten du er mellemleder eller direktør, ønsker du den nødvendige personlige selvsikkerhed og professionelle tilgang til forhandlinger, der gør, at du hele tiden udvikler dig i din stræben efter de bedst mulige forhandlingsresultater.

Hvad koster et kursus?

Vores kurser i forhandlingsteknik koster DKK 8.950 ekskl. moms. Med i prisen er selvfølgelig frokost og forplejning.

Hvor længe varer kurset?

Kurset varer to dage fra kl. 9 til 16 begge dage


forhandlingsteknik

Vil du udvikle dine internationale forhandlingskompetencer?

Vi arbejder med virksomheder og organisationer i alle brancher, og kurserne i forhandlingsteknik er for alle, der skal lede eller deltage i forhandlinger på engelsk, eller som forhandler med internationale kunder og partnere. Vores kursister omfatter både medarbejdere og ledere i internationale virksomheder og organisationer og embedsfolk i ministerier, styrelser og udvalg.

Er du interesseret i et forløb, som er tilpasset dig, dine forhandlingssituationer samt de sproglige og kulturelle udfordringer, som du står overfor? Så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan enten bruge kontaktformularen, sende os en mail på global@global-denmark.dk eller ringe til os på +45 33 86 29 30. Så tager vi med glæde en snak om, hvordan vi kan imødekomme netop jeres behov.

Gode råd til forhandlingsteknik

For at forbedre ens forhandlingsevner anbefales det at have klare målsætninger og at forberede sig grundigt inden forhandlingen. Det indebærer at indsamle information om den anden parts behov, ønsker og interesseområder, og tænke på mulige scenarier og løsninger.

For at blive god til forhandlingsteknik kræver det øvelse og tålmodighed. Ved at anvende disse tips i praksis og lære af erfaringerne, kan man gradvist forbedre sine forhandlingsevner og opnå bedre resultater.

At blive god til forhandlingsteknik kræver grundig forberedelse, en god forståelse for den anden parts position og interesser, og en bevidsthed om egen adfærd og kommunikation. Det er nogle af de vigtigste pointer vores artikel: Sådan bliver du en stjerne ved forhandlingsbordet.

Portræt af Cecilie Tejnø - en dygtig konsulent, oversætter og indehaver af en Master of Science-grad.

GlobalDenmark
Kontakt os


Vi har blandt andet hjulpet


 • Vores oversættelsesbureau hjælper Aarhus Universitet med oversættelse
 • Oversættelsesbureau for København Universitet
 • Oversættelse for Energinet
 • Få hjalp af vores oversættelsesbureau – ligesom Miljø- og fødevarestyrelsen
 • Arbejdernes Landsbank benytter vores oversættelsesbureau
 • Global Denmark er DTU's oversættelsesbureau
 • Oversættelsebureau
 • Professionelt oversættelsesbureau med over 30 år i branchen
 • Vores oversættelsesbureau hjælper med dine oversættelser
 • Oversættelsebureau for IDA
 • Oversættelsesbureau for University of Copenhagen