Coaching, ledelsescoaching og sprogcoaching på dansk og engelsk

Coaching

God coaching er når du – og ikke coachen – finder den rigtige vej frem.

Den gode coach hjælper dig med at identificere, hvad du skal gøre. Gennem øvelser og observationer hjælper din coach dig med at fastholde en god udvikling og nå dine mål.

Sådan gør vi

Et coachingforløb hos GlobalDenmark består af en række systematiske og fortrolige samtaler – på dansk eller på engelsk – der indkredser relevante problemstillinger, som du ønsker at arbejde med. Vi sikrer, at der er sammenhæng mellem samtalerne og følger løbende op med feedback og opgaver, hvor det er relevant.

Vi arbejder blandt andet med:

Vi tilbyder

Kurser og workshops

Vi tilbyder kurser og workshops, som afholdes i vores lokaler på Frederiksberg, og vi skræddersyr forløb, der tilpasses til dig, dine kolleger eller din organisation.

Rådgivning

Hvorfor ikke trække på GlobalDenmarks erfaring næste gang I skal deltage i et international event? Vi kan rådgive jer igennem hele eller dele af et internationalt projektforløb eller en forhandlingsprocess – alt efter jeres behov.

Coaching

God coaching er når du – og ikke coachen – finder den rigtige vej frem. Den gode coach hjælper dig med at identificere, hvad du skal gøre. Gennem øvelser og observationer hjælper din coach dig med at fastholde en god udvikling og nå dine mål.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på et skræddersyet forløb.

Mark Harvey Simpson

Senior Consultant, MSc (cand.scient.soc.)

+45 3386 2939
Ann Britt Donovan

Consultant, Project Manager, MA

+45 3386 2941
Claus Adam Jarløv

CEO, MA (Engl. | psych)

+45 3386 2931

Vi har blandt andet hjulpet