Tvaerkulturel ledelse - GlobalDenmark

Tværkulturel ledelse

Ledelse og samarbejde på tværs af kulturelle og sproglige skel er en naturlig del af jobbet hos mange ledere, specialister, embedsfolk og forskere.

Tværkulturel ledelse og samarbejde skal udøves i mange forskellige sammenhænge, lige fra koncernbestyrelsen til multikulturelle teams og i det daglige samarbejde med kolleger eller samarbejdspartnere.

Det er altafgørende at være opmærksom på de særlige udfordringer, som ledelse og samarbejde på tværs af kulturelle og sproglige skel kan give, og hvordan man håndterer disse udfordringer.

Sådan gør vi

Vi har fokus på at koble vores koncepter og metoder til din organisations eksisterende erfaringer, værktøjer, systemer mv.

Vi har i over 30 år udviklet vores kurser og koncepter i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere fra alle dele af dansk erhvervsliv og den offentlige sektor.

International, tværkulturel ledelse og samarbejde foregår ofte på engelsk. Derfor er engelsk arbejdssproget på GlobalDenmarks kurser i tværkulturel ledelse.

Vi tilbyder

Kurser og workshops

Vi tilbyder kurser og workshops, som afholdes i vores lokaler på Frederiksberg, og vi skræddersyr forløb, der tilpasses til dig, dine kolleger eller din organisation.

Rådgivning

Hvorfor ikke trække på GlobalDenmarks erfaring næste gang I skal deltage i et international event? Vi kan rådgive jer igennem hele eller dele af et internationalt projektforløb eller en forhandlingsprocess – alt efter jeres behov.

Coaching

God coaching er når du – og ikke coachen – finder den rigtige vej frem. Den gode coach hjælper dig med at identificere, hvad du skal gøre. Gennem øvelser og observationer hjælper din coach dig med at fastholde en god udvikling og nå dine mål.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på et skræddersyet forløb.

Claus Adam Jarløv

CEO, MA (Engl. | psych)

+45 3386 2931
Cecilie Tejnø

Consultant, MSc

+45 3386 2932

Vi har blandt andet hjulpet