fbpx

Rådgivning
international forhandling

GlobalDenmark er specialister i international forhandling.
Vores rådgivning kan hjælpe dig til at få succes i international, tværkulturel forhandling.

Rådgivning i international forhandling

Vi arbejder fleksibelt og kan være med i dele af jeres proces. Eller vi kan bogstaveligt talt stå bag jer fra start til slut i jeres internationale forhandlinger, hvor end i verden den foregår. Vi kan støtte jer med de forhandlingsstrategiske overvejelser og planlægning, udarbejdelse af forskellige forhandlingsscenarier, så I er vel forberedt på de  situationer, der kan opstå undervejs i processen.

Vi kan hjælpe jeg med kultur- og sprogforståelsen, således at I ved hvordan man opfører sig og hvilke ord, begreber og vendinger, der er fordelagtige at bruge både ved de officielle og uofficielle forhandlinger og ved socialt samvær med jeres forhandlingspartner.

I en international, tværkulturel forhandlingsproces kan de små detaljer være afgørende for, om du får skabt en stærk relation og tillid mellem dig og din forhandlingsmodpart – og dermed afgørende for din succes.

Vi giver dig

Rådgivning i udvalgte dele af forhandlingsprocessen

I kan inddrage os i de dele af jeres forhandlingsproces, hvor I mener, det giver størst værdi.

Vi kan stå bag jer, hele vejen

Ja, det skal forstås helt bogstaveligt. Vi kan være med jer fra start til slut i den rolle, I ønsker.

Struktur

Aktiv og konstruktiv mødedeltagelse på engelsk – nuanceret ordforråd, formelt og uformelt

Feedback

Teknik til kollegial feedback – løbende styrkelse af mødeteknik i hverdagen

Få et  gratis tilbud på rådgivning

Hvorfor vælge GlobalDenmark?

Med over 30 års erfaring er GlobalDenmark specialister i tværkulturel ledelse, kommunikation, samarbejde og vidensdeling. Vi hjælper ledere og medarbejdere på alle niveauer med at få succes i et internationalt, multikulturelt eller globaliseret arbejdsmiljø.

Vores unikke indblik i, hvordan ledere, medarbejdere, forskere, politikere og diplomater afholder møder med kolleger og partnere på tværs af kulturelle og sproglige skel, har gjort det muligt for os at udvikle et effektivt og værdiskabende koncept til værdiskabende møder, som er særligt velegnet til brug i et internationalt, multikulturel eller globaliseret arbejdsmiljø.

Hvad vores kunder mente om rådgivningen

Vi har blandt andet hjulpet