Erklæring om persondatabeskyttelse

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://global-denmark.dk

Kundedata

Med følgende erklæring om databeskyttelse opfylder vi vores juridiske informationspligt og pligten til at vejlede vores kunder.

GlobalDenmark indsamler persondata fra kunder med det formål at kunne fakturere, kommunikere med og servicere kunder.

De indsamlede oplysninger er navn, adresse, telefon og e-mail. For erhvervskunder uden for Danmark registreres endvidere med momskode. På fakturaen registreres kontaktpersoner hos erhvervskunder.

Kunderne indbetaler via bankoverførsler, hvor GlobalDenmark aldrig registrerer oplysninger om kundens bankforbindelse.

Fakturaoplysningerne er registreret i bogføringsprogrammet, pt. e-conomic, som GlobalDenmark har indgået en aftale med. Denne aftale sikrer, at persondataloven overholdes, og at de persondata GlobalDenmark har indlæst i e-conomic kun bruges til ovenstående formål.

GlobalDenmark opbevarer endvidere kundeoplysninger i et CRM-system, pt. WebCRM, som GlobalDenmark har indgået en aftale med. Denne aftale sikrer, at persondataloven overholdes, og at de persondata GlobalDenmark har indlæst i WebCRM kun bruges administration af tidligere, aktuelle og potentielle kunder. Vi trækker data fra certificerede lister med henblik på markedsføring og opdatering af eksisterende kundelister

Kunderne kan til hver en tid få oplyst, hvilke oplysninger der er registreret i fakturerings- og CRMsystemet. Vi gemmer oplysningerne, så længe det er nødvendigt til det formål, dataene er blevet registreret og brugt til. Oplysningerne gemmes herefter i maksimalt 5 år. Perioden svarer til bogføringslovens krav om at gemme regnskaber og bilag i mindst 5 år. Kunder, der ikke længere er aktuelle, kan spærres/blokeres i faktureringssystemet og slettes fra CRM-systemet.

Dokumentbehandling

Alle dokumenter udført af GlobalDenmark opbevares i et med et password beskyttet lager på Dropbox via en dedikeret konto.

Oversættelsesværktøj

MemoQ er et elektronisk redskab til oversættelsesarbejdet. Dette arbejde kan indeholde persondata og personfølsomme data. GlobalDenmark har kontrakt med MemoQ, og denne leverandør efterlever Persondataforordningen. Vi er i dette tilfælde databehandlere og ikke dataansvarlige.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Kursusdeltagerlister

Lister over kursusdeltagere slettes efter maksimalt 5 år. Indtil da bruges de alene til organisering af undervisningsforløb samt opfølgning, herunder feedback, kvalitetssikring og efterfølgende tilbud på relevante kurser og workshops. Listerne indeholder kun navn og evt. e-mail adresse og telefonnummer, samt hvilket kurser der er gennemført. GlobalDenmark har desuden delvist adgang til visse kunders administrationssystemer, fx Københavns Kommune og Københavns Universitet med henblik på kursusadministration og evt. fakturering. Systemer sorterer i øvrigt under henholdsvis Københavns Kommune og Københavns Universitet. Kursister har via os mulighed for at ændre og slette persondata.

E-mails

GlobalDenmarks e-mailsystem er en Gmail Suite konto administreret af AppsPeople A/S og Google, der begge efterlever Persondataforordningen. E-mails opbevares i maksimalt 10 år hvorefter de slettes.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Nyhedsbrevsmodtagere

Nyhedsmails udsendes til kunder, der aktivt tilmelder sig nyhedsmaillisten. GlobalDenmark indsamler navn og e-mailadresse for at kunne udsende nyhedsmail. Modtagerne oplyses i hver nyhedsmail om muligheden for at afmelde sig listen.

Hjemmeside

Cookies: Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste. GlobalDenmark indsamler udelukkende cookies, der er nødvendige af tekniske årsager.

Cookies bruges til statistik og til forbedringer af brugeroplevelsen. Der oplyses om cookies første gang en bruger besøger hjemmesiden. Cookies kan umiddelbart slettes fra brugeres browser.

Kursustilmeldings-modul

På hjemmesiden kan brugere registrere sig med navn, e-mail og telefonnummer. Disse data opbevares i hjemmesidens database, og bruges alene i forbindelse med kursusadministration og -opfølgning og slettes når de ikke længerere relevante, senest efter 5 år.

Analyse

GlobalDenmarks hjemmeside bruger Google Analytics til at indsamle statistik på hjemmesiden til optimering af hjemmesidens relevans for brugerne. Brugeroplysninger kan umiddelbart slettes.

Plugin

GlobalDenmark bruger “plugins” fra det sociale netværk som Twitter, Linkedin, Instagram, Facebook og YouTube. Vi henviser til disse udbyderes privatlivspolitik.