Præsentationsteknik - Kurser i præsentationsteknik på dansk og engelsk

Præsentationsteknik

International, tværkulturel præsentation og formidling er en naturlig del af jobbet hos ledere, medarbejdere, forskere og undervisere.

Derfor har vi hos GlobalDenmark udarbejdet en række koncepter indenfor international præsentationsteknik og formidlingsteknik på engelsk.

Uanset om vi skal præsentere eller formidle i et multikulturelt miljø, internt i vores egen organisation, eller ude i verden, er det altafgørende at være velforberedt og have styr på tværkulturel præsentation og formidling på engelsk.

Vi har fokus på både præsentations- og formidlingsteknik samt de kulturelle og sproglige udfordringer, der kan opstå i en international og tværkulturel formidlingssituation.

Sådan gør vi

International, tværkulturel præsentation og formidling foregår ofte på engelsk. Derfor er engelsk – som udgangspunkt – arbejdssproget på GlobalDenmarks kurser i international præsentations- og formidlingsteknik. Kurset leveres også med dansk som arbejdsprog.

Kultur og sprog hænger tæt sammen, og derfor arbejder vi altid med det vi kalder ”de tre sprog”, når vi kommunikerer i en international kontekst:

  • det sprog, som du tænker og forstår verden med, typisk dit modersmål
  • det sprog, som du kommunikerer med internationalt, typisk engelsk
  • det sprog, som din modtager bruger til at afkode dig

Vi tilbyder

Kurser og workshops

Vi tilbyder kurser og workshops, som afholdes i vores lokaler på Frederiksberg, og vi skræddersyr forløb, der tilpasses til dig, dine kolleger eller din organisation.

Rådgivning

Hvorfor ikke trække på GlobalDenmarks erfaring næste gang I skal deltage i et international event? Vi kan rådgive jer igennem hele eller dele af et internationalt projektforløb eller en forhandlingsprocess – alt efter jeres behov.

Coaching

God coaching er når du – og ikke coachen – finder den rigtige vej frem. Den gode coach hjælper dig med at identificere, hvad du skal gøre. Gennem øvelser og observationer hjælper din coach dig med at fastholde en god udvikling og nå dine mål.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på et skræddersyet forløb.

Mark Harvey Simpson

Senior Consultant, MSc (cand.scient.soc.)

+45 3386 2939
Ann Britt Donovan

Consultant, Project Manager, MA

+45 3386 2941
Claus Adam Jarløv

CEO, MA (Engl. | psych)

+45 3386 2931

Vi har blandt andet hjulpet