fbpx

Effektivisering af møder

Hvorfor holder vi egentlig møder? For at dele viden, tage beslutninger, skabe værdi for vores organisation eller virksomhed? Det vil du sandsynligvis svare ja til. Men hvordan er den virkelige hverdag?

Deltager du i for mange møder, for lange møder og måske helt uvæsentlige møder? Eller møder hvor det efterfølgende er uklart, hvad værdien egentlig var? Hvis ja, så er dette kursus noget for dig!

Dit udbytte

På dette kursus får du værktøjer til at afholde de rigtige møder, med de rigtige deltagere, effektivt og værdiskabende – som mødeleder eller deltager – i et internationalt eller multikulturelt miljø på engelsk.

Praktiske oplysninger

Arbejdssprog
Engelsk

Tid
13.-14. november, 9.00-16.00 begge dage

Sted
GlobalDenmark
Bülowsvej 48A
1870 Frederiksberg C

Pris pr. deltager
8950,00 ekskl. moms, inkl. forplejning

Kontakt os og få kurset leveret, når det passer dig eller dine medarbejdere.

+45 3386 2930
+45 3386 2932
+45 2346 6127
+45 3386 2931
+45 3386 2941
+45 3386 2933
+45 3386 2939
+45 3386 2942
+45 3386 2937
+45 3386 2936
Tilmeld dig kursus

Tusind tak for et par lærerige, tankevækkende, interessante og ikke mindst underholdende dage sammen med dig – og teknikkerne i International Negotiation Techniques.

Henrik Brink

Senior Underwriter, Large Corporates/ Onshore Wind, Danmarks Eksportkredit

Thanks for a great course! This was my first PhD course and you set the bar high. Just wanted you to know that you all three are inspiring teachers.

Asbjørn William Ammitzbøll Flügge

PhD fellow, Department of Computer Science, University of Copenhagen

Vi har stor glæde af at bruge GlobalDenmark til vores oversættelser. Det er altid hurtig og korrekt oversættelse af vores tekster om arkitektur. Vi sætter pris på den gode sparring om fagteksterne og at vi bliver mødt med fleksibilitet, når vi har opgaver i sidste øjeblik.

Dissing+Weitling

Thanks again for an effective presentation workshop. Last week I attended a CBS workshop where we pitched our PhD project to a panel of judges. I incorporated some of the learnings from your presentation workshop (scoping the output to the audience, formal introduction of myself and department, start and end with key message, using gestures (counting top three outputs with fingers), slow and steady, pauses). I got positive feedback on all the mentioned elements and got an award for best pitch. So thanks a lot, for the powerful tools and for getting me to reflect on the keys of presenting.

Georg Ørnskov Rønsch

Industrial PhD Fellow, DTU Compute and LEGO Group

Nationale licensforhandlinger er en professionel niche. Det kan være særdeles udfordrende at finde kurser af tilstrækkelig relevans og kvalitet. Kurset Global Negotiation er sammensat af moduler om forhandlingsteori, effektiv mødefacilitering, korrekt sprog og den nødvendige bevidsthed om kulturforskelle, der tilsammen kan afgøre om den faglige indholdsforhandling af internationale forhandlinger lykkes eller ej. Min varmeste anbefaling.

DEFF

GlobalDenmark viste stor forståelse for formålet med bogen: At sætte fokus på de små i samfundet, de uønskede og dem som er udenfor. GlobalDenmark formåede derfor at fange nuancerne i det danske sprog og oversætte dem til smukt engelsk. GlobalDenmark er hurtig og præcis, og jeg kan give dem mine varmeste anbefalinger.

Ellen Dalgaard Jensen

Forfatter af "Mor, hent mig hjem"

Tak for et veloplagt og lærerigt forløb. Det var en fornøjelse. Jeg håber, at vi får mulighed for at arbejde med dig igen.

Mads Lyndrup

Kontorchef, Engros og Transmission, Forsyningstilsynet

Vi har prøvet en række forskellige oversættelsesbureauer, men vender altid tilbage til GlobalDenmark. De er hurtige, dygtige og professionelle. Vi kunne kort sagt ikke være mere tilfredse.”

Christian Schou Petersen

Kommunikations- og marketingkonsulent, IDA

Your course is the best academic course I have ever joined. I will give you my best recommendations.

Jesper Allan Frederiksen

Ph.D-Fellow, Faculty of Science, University of Copenhagen

"Thank you for a very professional course. It was a pleasure and rewarding experience to participate and learn. I hope to be back.”

Søren Greve

Vicepolitiinspektør, Rigspolitiet

Vi har blandt andet hjulpet