fbpx

International rekruttering

Dette kursus er for ledere, HR-medarbejdere og konsulenter, der ønsker at blive bedre til at forstå og håndtere sproglige og kulturelle forskelle i forbindelse med  rekruttering af udenlandske kandidater.

Sådan gør vi

Du får indblik i “best practices” inden for international rekruttering. Derudover får du værktøjer til at håndtere sproglige og kulturelle forskelle mellem din virksomhed og den kandidat, du ønsker at ansætte.

Undervisere

Kurset ledes af GlobalDenmarks direktør, Claus Adam Jarløv (cand.mag. i engelsk og psykologi) og salgs- og marketingchef, Christian Strøyberg (cand.merc.). Claus har mere end 30 års erfaring med coaching og undervisning af erhvervsledere og medarbejdere i bl.a. kommunikation og kulturforståelse. Christian har over 10 års erfaring med at rådgive danske og internationale virksomheder i rekruttering og udvælgelse af kandidater i både Danmark og udlandet.

Praktiske oplysninger

Arbejdssprog
Engelsk

Tid
Nye datoer kommer snart

Sted
GlobalDenmark
Bülowsvej 48A
1870 Frederiksberg C

Pris pr. deltager
DKK 3.995 ekskl. moms, inkl. forplejning

Det får du

Værktøjer

Du får konkrete interviewmodeller og tips til international rekruttering og udvælgelse, samt teknikker til at analysere og vurdere betydningen af kulturforskelle.

Praktisk erfaring

Du får erfaring i at håndtere de kulturelle og sproglige udfordringer, der er i de forskellige faser af en rekrutterings- og udvælgelsesproces.

Tilmeld dig kursus

Få et skræddersyet forløb

Kontakt os og få kurset leveret, når det passer dig eller dine medarbejdere.

Ann Britt Donovan

Consultant, Project Manager, MA

+45 3386 2941
Claus Adam Jarløv

CEO, MA (Engl. | psych)

+45 3386 2931
Christian Strøyberg

Salgs- og marketingchef, cand.merc.

+45 3386 2932