Mark Simpson - GlobalDenmark

Mark Simpson, Senior Consultant

Mark arbejder som underviser, forelæser og fungerer som coach og kommunikationsrådgiver

Mark afholder kurser i:

 • skriftlig akademisk formidling
 • præsentationsteknik
 • tværkulturel feedback
 • sprog og kommunikation

Mark er endvidere en del af GlobalDenmarks team af translatører og oversættere.

Mark afholder mange populære kurser, herunder kurset Tværkulturel feedback for alle, der ønsker at blive dygtigere til deres arbejde og til at hjælpe kolleger og samarbejdspartnere med at styrke deres kompetencer.

På dette kursus lærer du at bruge GlobalDenmarks enkle feedback-teknik, der gør dig i stand til at give og modtage feedback, udvikle dine egne og andres kompetencer.

Mark afholder endvidere kurset Præsentationsteknik på engelsk, der giver praktisk træning i at præsentere og improvisere korte taler på engelsk. Endelig er Mark en ledende del af GlobalDenmarks team, der afholder kurser for PhD-studerende.

Særlige interesser

 • Tværkulturel kommunikation
 • Professionelle netværk
 • Projektstyring
 • Coaching
 • Ledelse og lederskab
 • Nye undervisningsformer
 • Skabe netværk med andre og for andre

Fagligt ståsted

Mark er født i Wales, men har boet i mere end to årtier i Danmark og føler sig “næsten dansk”. Mark er uddannet cand.scient.soc. (MSc) fra Roskilde Universitet.

Mark blev i 2003 ansat som konsulent i GlobalDenmark og har siden arbejdet med at sikre bedre tværkulturel kommunikation gennem kurser og workshops.

Mark er en efterspurgt underviser og forelæser og arbejder konstant på at tilvejebringe nye og innovative undervisningsformer, hvad enten det er for gymnasielærere, forskere eller topchefer.

Mark sætter en ære i at skabe et trygt og optimistisk læringsmiljø hvor alle deltagere yder deres bedste – og nyder det! Ud over at være underviser og konsulent, arbejder Mark som beskikket censor ved en række danske universiteter.

Vi tilbyder

Kurser og workshops

Vi tilbyder kurser og workshops, som afholdes i vores lokaler på Frederiksberg, og vi skræddersyr forløb, der tilpasses til dig, dine kolleger eller din organisation.

Rådgivning

Hvorfor ikke trække på GlobalDenmarks erfaring næste gang I skal deltage i et international event? Vi kan rådgive jer igennem hele eller dele af et internationalt projektforløb eller en forhandlingsproces – alt efter jeres behov.

Coaching

God coaching er når du – og ikke coachen – finder den rigtige vej frem. Den gode coach hjælper dig med at identificere, hvad du skal gøre. Gennem øvelser og observationer hjælper din coach dig med at fastholde en god udvikling og nå dine mål.

Kontakt os

Kontakt nedenstående konsulenter for at høre mere om GlobalDenmarks kurser, coaching, klippekort og skræddersyede forløb

Mark Harvey Simpson

Senior Consultant, MSc (cand.scient.soc.)

+45 3386 2939
Ann Britt Donovan

Consultant, Project Manager, MA

+45 3386 2941
Claus Adam Jarløv

CEO, MA (Engl. | psych)

+45 3386 2931

Vi har blandt andet hjulpet