International forhandling - GlobalDenmark

International forhandling

International forhandling er en naturlig del af jobbet hos mange ledere, sælgere, indkøbere, projektledere, embedsmænd og forskere. De skal forhandle, samarbejde eller lede møder med internationale kolleger i deres egne organisationer, eller forhandle med internationale kunder, leverandører eller andre samarbejdspartnere.

Uanset om du skal forhandle i et tværkulturelt miljø i din egen organisation eller ude i verden, er det altafgørende, at du er velforberedt på den internationale, tværkulturelle forhandlingssituation. For at kunne navigere i et internationalt, tværkulturelt miljø kræves der globale kompetencer. Vi kalder det GlobalCompetence®.

Sådan gør vi

GlobalDenmark er specialister i international forhandling. Vi har fokus på både forhandlingsteknik og de kulturelle og sproglige udfordringer, der kan opstå i en international forhandlingsproces.

International, tværkulturel forhandling foregår ofte på engelsk. Derfor er engelsk som udgangspunkt arbejdssproget på GlobalDenmarks kurser i international præsentations- og formidlingsteknik. Kurset leveres også med dansk som arbejdsprog.

Vores kurser, rådgivning og skræddersyede undervisning bygger på over 30 års praktisk erfaring med internationale forhandlinger samt internationalt anerkendt forhandlingsteori og praksis.

Vi tilbyder

Kurser og workshops

Vi tilbyder kurser og workshops, som afholdes i vores lokaler på Frederiksberg, og vi skræddersyr forløb, der tilpasses til dig, dine kolleger eller din organisation.

Rådgivning

Hvorfor ikke trække på GlobalDenmarks erfaring næste gang I skal deltage i et international event? Vi kan rådgive jer igennem hele eller dele af et internationalt projektforløb eller en forhandlingsprocess – alt efter jeres behov.

Coaching

God coaching er når du – og ikke coachen – finder den rigtige vej frem. Den gode coach hjælper dig med at identificere, hvad du skal gøre. Gennem øvelser og observationer hjælper din coach dig med at fastholde en god udvikling og nå dine mål.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på et skræddersyet forløb.

Claus Adam Jarløv

CEO, MA (Engl. | psych)

+45 3386 2931
Cecilie Tejnø

Consultant, MSc

+45 3386 2932

Vi har blandt andet hjulpet